به گزارش آی فیلم 2، جشنواره فیلم فجر، مهمترین جشنواره سینمایی ایران از سال 1361 خورشیدی تاکنون، از 12 تا 22 دلو (بهمن) هر ساله در تهران برگزار می شود.
در چهلمین و سومین جشنواره فیلم فجر ایران 32 فلم در بخش سودای سیمرغ و 4 فلم در بخش انیمیشن به رقابت خواهند پرداخت.
براین اساس، قصد داریم در سلسله گزارش هایی به معرفی آثار سینمایی راه یافته به بخش سیمرغ چهلمین و سومین دور برگزاری این جشنواره بپردازیم.
در ادامه این مطلب شما را با فلم های «فریاد»، «کفایت مذاکرات»، «گوزنهای اتوبان»، «ماریا» و «ناتور دشت» از مهمترین آثار راه یافته به بخش سودای سیمرغ آشنا می کنیم.
1.فلم «فریاد»
فلم سینمایی «فریاد» به کارگردانی «محمدرضا اردلان» و تهیهکنندگی «بهمن اردلان»، یکی از آثار حضور یافته در بخش سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر چهل و سوم است.
این داستان، برخلاف دیگر آثار جشنواره فجر، بر تنشهای روانی و اجتماعی تمرکز دارد و جنبههای معماگونه و ترسناک آن مخاطب را درگیر میکند.
«بهزاد دورانی»، «مهرداد ضیایی»، «علیرضا مهران»، «یاسین طلوعی»، «امیر کبوتریان» و «حمید ابراهیمی» از جمله بازیگران این فلم می باشند.
2. فلم «کفایت مذاکرات»
فلم «کفایت مذاکرات» به کارگردانی «سهیل موفق»، یکی از آثار پرحاشیه و جذاب جشنواره فیلم فجر چهل و سوم است که با تلفیق کمیدی و درام اجتماعی، وارد عرصه رقابتهای سینمایی شده است.
داستان «کفایت مذاکرات» حول محور زندگی «امیر» که گرفتار مشکلات اقتصادی زیادی شده و برای حل مشکلات مالی خود تلاش می کند.
«مهران غفوریان»، «محسن کیایی»، «ایمان صفا»، «رویا میرعلمی»، «المیرا دهقانی»، «محمدرضا داوودنژاد»، «قدرت الله ایزدی»، «حدیث فولادوند» و «سارا منجزی» از جمله بازیگران این فلم می باشند.
3. فلم «گوزنهای اتوبان»
فلم سینمایی «گوزن های اتوبان» به کارگردانی و تهیهکنندگی «ابوالفضل صفاری»، با روایت یک داستان اجتماعی جالب و پرتنش، به مسائل و چالشهای دنیای دیجیتال و تأثیر آن بر زندگی روزمره آدمها میپردازد.
این فلم در ژانر اجتماعی ساخته شده و به خوبی بحرانهای فردی و اجتماعی در دنیای امروز، به ویژه تأثیر شبکههای اجتماعی را به تصویر میکشد. بهویژه اینکه چگونه یک اتفاق کوچک میتواند به سرعت در فضای مجازی به طرز فزایندهای گسترش یابد و افراد را در معرض خطرات جدید قرار دهد.
«الناز شاکردوست»، «نوید پورفرج»، «صدف اسپهبدی»، «سامان صفاری»، «بهنوش بختیاری»، «پیمان قاسم خانی»، «ندا حسینی»، «مریم شاه ولی»، «نسیم اسدپور»، «امیر مقیمی»، «رز ایزدی»، «مسعود خانی»، «امیر علی بیابانکی»، «تینا اسدی»، «محمود کیان»، «مونا سعیدی پور»، «پرستو ایران»، «نازنین هاشمی»، «بهنام داوری»، «احد شاملو»، «رضا فرجی»، «علی رضا گلناری»، «بهنام عمو خلیلی»، «محمد خوش حساب»، «مسعود جهانشاهی»، «الینا رضایی»، «آناهیتا راستانی» از جمله بازیگران این فلم می باشند.
4. فلم «ماریا»
فلم سینمایی «ماریا» به نویسندگی و کارگردانی «مهدی اصغری ازغدی»، اولین تجربه بلند این کارگردان در عرصه سینما است.
این فلم که در بخش مسابقه چهل و سومین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد، با موضوعی پیچیده و به شدت اجتماعی به بررسی موضوعات اعتبار و هویت در دنیای مدرن میپردازد.
«صابر ابر»، «پانتهآ پناهیها»، «حسین محجوب»، «کامیاب گرانمایه»، «مهشید خدادی»، «محمد صدیقی مهر»، «صادق سهرابی»، «نکیسا نوری»، «سجاد رضایی»، «محمد علی حسینعلی پور»، «مصطفی اکبری»، «نرگس باغکی»، «حسن نصرتی» و «حسین نصرتی» از بازیگران این فلم می باشند.
5. فلم «ناتور دشت»
فلم «ناتور دشت» به کارگردانی «سیدمحمدرضا خردمندان»، یکی از آثار حاضر در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر است که به داستانی اجتماعی و انسانی میپردازد.
فلمنامه فلم ناتوردشت با الهام از یک داستانی واقعی، توسط «سید محمدرضا خردمندان» و «حمید اکبری خامنه» به نگارش درآمده است و داستان فلم به یکی از اتفاقهای مهم اجتماعی ایران برمیگردد.
«هادی حجازیفر»، «میر سعید مولویان»، «شبنم قربانی»، «سعید آقاخانی»، «علی مصفا»، «بابک کریمی»، «امیر دژاکام»، «اردشیر رستمی»، «حسین شریفی»، «ترنم کرمانیان» و «ارغوان عزیزی» از بازیگران این فلم می باشند.
در پیوند با این خبر بخوانید:
آشنایی با فلم های راه یافته به سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر (6)
آشنایی با فلم های راه یافته به سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر (5)
نشست خبری «مرد آرام» فیلمی با موضوع افغانستان در جشنواره فجر
چالش های «نرگس هزاره» بازیگر افغانستانی برای بازی در فیلم «لولی»
آشنایی با فلم های راه یافته به سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر (4)
آشنایی با فلم های راه یافته به سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر (3)
جشنواره فیلم فجر43؛ مرد آرام، روایتی از زندگی مهاجران افغانستانی در ایران
آشنایی با فلم های راه یافته به سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر (2)
اعلام اسامی داوران جشنواره فیلم فجر ایران
م ا